Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste zmatlal nějak moc věcí dohromady Rv

Nabídka restaurací nesouvisí ani s tím, kdo ji vlastní, ani s tím, kdo vás do ní láká - o kuchaři tak nezjistíte zhola nic a třeba to všude byli roduvěrní Češi. A ve vnitřní Praze tak nějak očekávám co největší rozmanitost, už kvůli turistickému ruchu, takže ty první rohy s italskými, francouzskými, arabskými, či asijskými restauracemi vítám - v pohostinství je ten zavrhovaný "multikulti" přínosem.

Vyjeďte na periferii, tam je hospod Na růžku, že je spočítat nestačíte.

0 0
možnosti
Foto

O hospodě Na růžku to přeci vůbec není... Do Prahy přijíždí cizinci, kterým prodáváme "zážitek" a jeho součástí by měla být i typická místní gastronomie. A ta by měla stát za to. A upřímě, restaurant si vybíráte podle reference v průvodci, nebo jak na vás na první dojem zapůsobí. Uvaděč tmavé pleti v Praze je stejně exotický, jako eskymák v Mexiku...

0 0
možnosti

koukam ze Cesi touzi po spravne ceske kuchyni. Ze by nebylo Cechu co by ve svych restauracich nebo hospodach nevarili po Cesku8-o

0 0
možnosti

Ja jsem nemel svickovou ani nepamatuju,nebo brabec s bramborovym knedlickem a se zelim nebo spenatem,dal bych si.

0 0
možnosti

Co vám brání si to uvařit?

0 0
možnosti

a proc by to melo byt spatne? Kdyz Cesi nevari po svem, tak alespon ti druzi.

1 0
možnosti

R^ (ale Češi vaří jen je naivní hledat je v nejexponovanějším území v celé republice)

0 0
možnosti

J19a90n 97S17t75i63f82t45e38r

31. 1. 2014 21:36

Jezdím občas do Čech z ciziny a těšíval jsem se, že si dám knedlíky a třeba zelí nebo svíčkovou. Ale je to docela problém. Dobrou českou kuchyni člověk těžko najde.

2 0
možnosti

Doufám, že v té hospodě Na růžku na stěnách ještě nevisí staré symboly rovného přátelství.;-)

0 0
možnosti
Foto

Berte to trochu s nadhledem ;)

0 0
možnosti

Inu jsou mezi námi i lidé, kteří si nedají svíčkovou jenom protože ho na ní láká černoch/rus/vietnamec. Společenská pestrost v praxi, a ani k tomu nepotřebujeme cizí národnosti.

1 1
možnosti
Foto

Ale o tom to přeci vůbec není. Když si budu chtít dát dobrý boršč, zavítám do typicky ruské restaurace, stejně tak jako na Kimči do korejské...

0 1
možnosti

31. 1. 2014 20:13

A ochutnal jste ten gulas nebo aspon tu svickovou? Nebo jste je predem odsoudil? Myslim , ze problem neni ani v globalizzaci a ani v multikulturalismu (co to vlastne je?) ale ve vas. Klidne si dejte na ruzku utopence, nikdo vam je zakazovat nehodla.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS